ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνάκι: Γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο και επιχειρηματίας ο 35χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Πολύ γνωστός στον χώρο της ελληνικής showbiz φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Τρίτης 6/9 στην οδό Τσακάλωφ.

Ο 35χρονος άνδρας, στο παρελθόν είχε δώσει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ για την ενασχόληση και την αγάπη του για τη μουσική, τη μόδα και τις τέχνες γενικότερα.

Ο ίδιος μάλιστα είναι μέλος γνωστής οικογένειας των Αθηνών, που διακρίθηκε για τη μπουτίκ που διατηρεί στο Κολωνάκι εδώ και χρόνια. Την μπουτίκ αυτή που έγινε «θρύλος» στον χώρο της μόδας την είχε ιδρύσει η γιαγιά του.

Ο γνωστός άνδρας δεν αρκέστηκε στην ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση αλλά αποφάσισε να κάνει τα δικά του βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και δημιούργησε τη δική του εταιρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος έπεσε στο κενό και σώθηκε από θαύμα, καθώς κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του υπήρχαν μεγάλες τέντες καταστημάτων εστίασης, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η φόρα που είχε το σώμα του κατά την πτώση.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν μάλιστα ότι είχε πάνω του 50.000 ευρώ, τα οποία κατά την πτώση του σκόρπισαν στον δρόμο.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχει πια διαφύγει του κινδύνου, ενώ η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική εντολή για να κάνει έρευνα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι για συμμετοχή σε κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών

evosmos

Κοινωνικός Τουρισμός: Αυξάνονται σε 370.000 οι δικαιούχοι

evosmos

Αχαΐα: 57χρονος σταμάτησε για καφέ και πέθανε

evosmos

Leave a Comment