ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Κακουργηματική δίωξη στον 67χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στις Μαλάδες

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, πήρε ο 67χρονος άνδρας που συνελήφθη τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο ως ο δράστης του αιματηρού επεισόδιου στην περιοχή των Μαλάδων στο Ηράκλειο, κατά το οποίο, όπως έγραψε το Cretalive, ένας 43χρονος τραυματίστηκε από σκάγια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του 67χρονου, που οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του Εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, από την πλευρά του κατηγορούμενου, προβάλλεται ο ισχυρισμός της εκπυρσοκρότησης του όπλου.

Όπως επισημαίνεται από την ίδια πλευρά, ο 67χρονος, που έχει αναπηρία σε μεγάλο ποσοστό, γινόταν συχνά δέκτης απαξιωτικών και υβριστικών σχολίων από τον 43χρονο, με τον οποίο οι διαπληκτισμοί – κυρίως για κτηματικές διαφορές – ήταν συχνοί.

Αναφέρεται ακόμα ότι σε έναν τέτοιο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής, ο ηλικιωμένος πήρε την καραμπίνα, προκειμένου να εκφοβίσει τον 43χρονο, όμως – όπως πάντα ισχυρίζεται η πλευρά του κατηγορούμενου – το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε τον παθόντα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό περιστατικό

“Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το βράδυ (19.08.2022) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος επίσης ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (19.08.2022) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ανωτέρω ημεδαπός -δράστης με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε επίσης ημεδαπό και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε βρέθηκε κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου”.

cretalive.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η καταγγελία είναι προϊόν φαντασίας, λέει ο 38χρονος για την υπόθεση αρπαγής 15χρονης Δεν είμαι ο άνθρωπος που βιάστηκαν να παρουσιάσουν, λέει ο ίδιος – Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους!

evosmos

Εθνική υπερηφάνεια: Οι 2 Έλληνες μαθητές που έγιναν δεκτοί στα κορυφαία πανεπιστήμια Harvard και Princeton

evosmos

Επιστροφή στο 2020: Ρεβεγιόν στα σπίτια μας αποφάσισε η κυβέρνηση – Κλείνουν την εστίαση από τις 10 το βράδυ

evosmos

Leave a Comment