ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καεί από το θέατρο

Για τους συναδέλφους του, Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και τους παίκτες ριάλιτι που έρχονται στον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου.

“Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε βρεθεί σε ένα σίριαλ μόνο, έχει καταστραφεί από το θέατρο. Έχει καεί” τόνισε μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Γελάω με παίκτες από ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί! Αν είναι δυνατόν! Είναι σαν να λέμε ότι εγώ θα μπορούσα να είμαι γιατρός, εκτός αν ήμουν ψευτογιατρός.

Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τίποτα μαζί τους. Α Παναγία μου, αυτή είναι η χειρότερη κατάρα που μπορεί να μου δώσει κανείς. Σε λίγο θα κάνουν και θίασο! Υπάρχουν θιασάρχες και υπάρχουν και θιασαρχ…”.

Επίσης, ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε πως “έχει δικαίωμα ο Γιώργος Κιμούλης και το δικαιούται να κάνει και επιτυχία και περιοδεία.

Εγώ δεν θα πήγαινα να τον δω, ενώ έχω δει παραστάσεις του Γιώργου πολλές φορές. Το ότι δεν θα πήγαινα όμως εγώ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος. Όποιος θέλει πηγαίνει».ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μάρκος Σεφερλής: Ζήτησε το λογαριασμό σε εστιατόριο και τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε

evosmos

Σέρρες: Διευθυντής δημοτικού ο οδηγός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο αφού έβαλε τρίγωνο ασφαλείας

evosmos

ΕΝΦΙΑ: Την Παρασκευή τα ειδοποιητήρια – Πρώτη και δεύτερη δόση μαζί στο τέλος Οκτωβρίου

evosmos

Leave a Comment