ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Φραγκολιάς: Ζητά να κοπούν τα επιδόματα στους 25χρονους – «Να πάνε να δουλέψουν»! – Με ποια ιδιότητα κουνάει το δάχτυλο; ΟΡΓΗ στο Τουίτερ! (φωτο)

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή «Happy Day», όπου και συμμετέχει, ο Κώστας Φραγκολιάς προέβη σε δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Το πρώην μοντέλο θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα, επιρρίπτοντας μέρος της ευθύνης στα επιδόματα που παίρνουν οι νέοι.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί ότι η λύση είναι να «κοπούν» τα όποια επιδόματα λαμβάνουν οι 25χρονοι και να πάνε να δουλέψουν.

«Δεν παίρνω επιδόματα, Σταματίνα μου, να κόψουν τα επιδόματα. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν» δήλωσε σε μία έντονη συζήτηση ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Με ποια ιδιότητα κουνάς το δάχτυλο;» – Οι αντιδράσεις στο Twitter

Μετά την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά, οι χρήστες των social media σχολίασαν ποικιλοτρόπως τα όσα είπε.

Στο Twitter πολλοί εναντιώθηκαν στη θέση του και θεώρησαν ότι άσκησε κριτική χωρίς να πρέπει.

«Αυτές ακριβώς τις απόψεις έχεις όταν δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα!», «Το κοινό σας είναι οι μανάδες τους», «Με ποια ιδιότητα κουνάς το δάχτυλο;» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια με hashtag το όνομα του Κώστα Φραγκολιά.

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Οδός πήρε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου

evosmos

Δράμα: Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έφερε σύλληψη και αποκάλυψε πιστόλι

evosmos

Η πρόβλεψη του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment