Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 75χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος που είχε εμπλακεί στο σοκαριστικό δυστύχημα στο Λεβίδι.
Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αττική, είχε διασωληνωθεί, και οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια.
Ο 75χρονος είχε προσωρινά σταθμεύσει έξω από φαρμακείο στο Λεβίδι και περίμενε την κόρη του που είχε πάει στο περίπτερο.
Τότε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 83χρονος κινούμενα αντίθετα στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο αγροτικό του όχημα με απίστευτη σφοδρότητα.
Στο ίδιο τροχαίο είχε χάσει τη ζωή της η 70χρονη σύζυγος του 83χρονου. Ο ίδιος είχε συλληφθεί και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
