ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: 11χρονο αγοράκι πνίγηκε κολυμπώντας στους Φούρνους

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, καθώς ένα αγοράκι ηλικίας 11 ετών ανασύρθηκε νεκρό από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πλάκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άτυχο αγοράκι φέρεται να πνίγηκε όταν μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων ενώ κολυμπούσε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέβει στην επιφάνεια.

Η μητέρα του, η οποία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τον αναζητούσε από τις 2 το μεσημέρι, γύρω στις 18.30 αποφάσισε γεμάτη αγωνία να ενημερώσει τις Αρχές ότι ψάχνει τον γιο της. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό, οι οποίες, όμως, είχαν τραγική κατάληξη, καθώς τον ανήλικο εντόπισε στις 20.30 ένας περαστικός, όταν είδε τη σορό του στην παραλία.

Το παιδάκι διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου δυστυχώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κύπρος: Μπλόκαρε εμπορική συμφωνία ΕΕ – Καναδά

evosmos

Δολοφονία Σαλαμίνα: Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο 71χρονος

evosmos

Έλληνας νοσηλευτής που εργάζεται στην Ιρλανδία αποκάλυψε τον μηνιαίο καθαρό μισθό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment