LIFE STYLE

Μάρκος Σεφερλής: “Θα κινηθώ νομικά, γίνεται οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου”

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιθεώρησή του, η οποία χαρακτηρίστηκε ομοφοβική, καθώς σατίριζε σε σκετς το Nemo, το άτομο που κέρδισε τη φετινή Eurovision.

Έπειτα από τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε και τα όσα ειπώθηκαν εις βάρος του, ο γνωστός κωμικός υπερασπίστηκε τόσο την παράστασή του, όσο και το χιούμορ του, προαναγγέλοντας ότι θα εκθέσει τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίοι επίσης σε μεγάλο βαθμό δεν τάχθηκαν υπέρ του.

Ο Μάρκος Σεφερλής, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!», υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά για την αντιμετώπιση της «οργανωμένης επίθεσης στο πρόσωπό» του. Τόνισε, παράλληλα, ότι θα υπερασπιστεί την υπόληψη και την τιμή του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους βγήκαν μπροστά και τον υπερασπίστηκαν δημόσια.

Ειδικότερα, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Εννοείται ότι με έχουν θίξει, γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει, άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων των ηλικιών που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έμαθα ότι έχω καρκίvo, του ζήτησα να χωρίσουμε και εκείνος μου έκανε πρόταση γάμου!»

evosmos

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Παραγκωνίστηκα από την τηλεόραση γιατί δεν πήγα για φαγητό με κάποιον»

evosmos

Καλομοίρα: «Έχω έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά δεν με θέλουν γιατί…»

evosmos

Leave a Comment