LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Δ.Κόκοτα: «Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο»

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας (1/4) σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε μεταξύ άλλων πως «εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο, γιατί αυτό είναι για εμένα ένα κακό όνειρο».

Να υπενθυμιστεί πως ο τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωλημένος στη ΜΕΘ, ύστερα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις πρόβες του J2US, την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Τελικά κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο, γιατί αυτό είναι για εμένα ένα κακό όνειρο.

Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν είχε κάποια εμμονή με την υγεία του. Ήταν σχετικά τυπικός, δηλαδή αν κάτι τον ενοχλούσε, δεν το αμελούσε.

Το φυσιολογικό, που θα κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ούτε κάθε μέρα στους γιατρούς, ούτε μια φορά στα 10 χρόνια. Πρόσεχε πολύ».

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές του «Γεννηματάς», ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, σε σταθερή κατάσταση.

Έπειτα από τη συμπλήρωση των πρώτων κρίσιμων 24ωρων οι θεράποντες γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της περιπέτειας υγείας του 56χρονου καλλιτέχνη.

Η καρδιακή του λειτουργία έχει σταθεροποιηθεί ενώ και οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται, αξιολογούνται καλές. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, οι γιατροί αναφέρουν πως η εικόνα μιας καλής αξονικής τομογραφίας, δεν αρκεί για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, λόγω της συνολικής επιβαρυμένης εικόνας του ασθενή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΝΕΚΡΟΨIΑ «ΜΙΛΗΣΕ»: ΓΙΑ ΑΥΤΟ «ΕΣΒΗΣΕ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΜIΑ ΣΤIΓΜΗ Ο 8ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ – «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚOΣΜΟΣ»

evosmos

«Να μην έχεις ούτε λάδι στο ντουλάπι, η φέτα μακρινό όνειρο. Δύο δουλειές και να μην μπορείς να ζήσεις…»

evosmos

Νέα μέτρα: Παντού μάσκες και τέλος η ζωντανή μουσική στα κέντρα διασκέδασης

evosmos

Leave a Comment