ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Άνδρας απαγχονίστηκε στην αυλή του σπιτιού του

Μαγνησία: Ένας 71χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Λεχωνίων.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας έπειτα από την είδηση ότι ένας 71χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Λεχωνίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper, ο 71χρονος έβαλε τέλος στη ζωή και εντοπίστηκε κρεμασμένος λίγο μετά τις 08:00 πρωί, σε μεταλλικό υπόστεγο στην αυλή του σπιτιού του. Πιθανολογείται ότι απαγχονίστηκε, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, από το οποίο διενεργείται προανάκριση για τον θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αριθμός ρεκόρ περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία δύο χρόνια – Ξεπέρασαν τα 10.000

evosmos

Βαθρακογιάννης: Στο Πεντελικό όρος η φωτιά από τον Βαρνάβα – Πάνω από 500 πυροσβέστες στη μάχη

evosmos

Ελληνική δικαιοσύνη! Παιδεραστής καταδικάστηκε με 26 χρόνια, βγήκε στα 6 και σήμερα συνελήφθη γιατί μιλούσε με ανήλικο!

evosmos

Leave a Comment