ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνική δικαιοσύνη! Παιδεραστής καταδικάστηκε με 26 χρόνια, βγήκε στα 6 και σήμερα συνελήφθη γιατί μιλούσε με ανήλικο!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο «βιαστής με το λευκό βαν», που τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στην περιοχή της Λαυρεωτικής και τρομοκρατούσε γονείς παιδιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Ο «βιαστής με το λευκό βαν» είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκίνητό του αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΓΟΥΔΙ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΜΑΤ: ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΟΠΛΗ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» – ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ – «ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΜΑΣ» – ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!

evosmos

Σκιάθος: Σοκάρει η σύντροφος του υποπυραγού που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία -Τι φέρεται να κατέθεσε

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Ασφαλτόστρωσαν δρόμο αλλά… ξέχασαν μία ρόδα ΙΧ! (φωτό)

evosmos

Leave a Comment