ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασφαλτόστρωση… για γέλια στον Εύοσμο…Άφησαν το σημείο που είχε σταθμεύσει αυτοκίνητο (φωτο)

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Συνεργεία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποίησαν ασφαλτόστρωση σε δρόμο, εκτός… από ένα σημείο, καθώς ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο.
Η παρακάτω φωτογραφία δεν συνιστάται σίγουρα για τελειομανείς, καθώς όπως μπορείτε να δείτε, ένας ολόκληρος δρόμος ασφαλτοστρώθηκε, εκτός από ένα μικρό σημείο.

Αυτό συνέβη διότι ο οδηγός του οχήματος που πάρκαρε στην οδό Ανδρομάχης, στον Εύοσμο, δε φρόντισε να μετακινήσει το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Βέβαια, εφόσον το όχημα ήταν ούτως ή άλλως σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει καν η ασφαλτόστρωση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Συνέντευξη του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, στην TV 100

evosmos

Ανακοίνωση του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, για την αιφνιδιαστική απόφαση εξαίρεσης της Θεσσαλονίκης από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

evosmos

Leave a Comment