ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύοσμος: Διαμαρτυρίες κατοίκων για ελλιπή φωτισμό άνωθεν περιφερειακού (φώτο+vid)

Τι λένε οι κάτοικοι στην περιοχή της Νέας Πολιτείας Ευόσμου
Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, για ελλιπή φωτισμό, κακοτεχνίες σε πεζοδρόμια αλλά και σε ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή.

Μιλώντας στο ditika.gr κάτοικοι που μένουν στην οδό Αναγεννήσεως, καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει αρκετός φωτισμός στην περιοχή με αποτέλεσμα να νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια όταν κυκλοφορούν τις βραδινές ώρες. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, όπως λένε, γίνονται συχνά ατυχήματα, ακόμα και ληστείες. «Το σημαντικότερο ζήτημα είναι ο ελλιπής φωτισμός, σε αρκετά σημεία ο φωτισμός είναι ελάχιστος έως και μηδαμινός πράγμα που δυσχεραίνει τον γυρισμό για το σπίτι τις βραδινές ώρες» προσθέτοντας πως «συχνά πυκνά συμβαίνουν διαφορά περιστατικά, όπου η αστυνομία καταφτάνει στο σημείο καθυστερημένα».

Επίσης, όπως αναφέρουν, στη συγκεκριμένη περιοχή στα λιγοστά πεζοδρόμια που υπάρχουν, είναι γεμάτα από χόρτα και έτσι είναι αναγκασμένοι να περπατούν μέσα στο δρόμο.

Άλλος κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως δεν υπάρχουν πάρκα για τα παιδιά, παρόλο που οι διοικήσεις έχουν αναφέρει πως είναι στα σχέδια τους αλλά δεν έχει γίνει κάποιο έργο. «Αν κάνει κάνεις μια βόλτα πάνω από τον περιφερειακό μπορεί να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν πάρκα, ώστε να παίζουν τα μικρά παιδιά και να απασχολούνται. Εδώ και χρόνια έχουν αναφέρει πως είναι στα σχέδια αλλά δεν έχουμε δει κάποια αλλαγή».

Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι άνωθεν περιφερειακού στο ditika.gr έχουν αναφέρει τα προβλήματα εδώ και χρόνια στον δήμο, ωστόσο, δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με τους πολίτες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και στις συγκοινωνίες, καθώς η Νέα Πολιτεία εξυπηρετείτε από μόνο ένα λεωφορείο «δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο και αυτό να περνάει κάθε μια ώρα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στον Εύοσμο: Η σύζυγος και η κόρη του δολοφόνησαν τον 49χρονο

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Οκτώβριος μήνας Ενημέρωσης & Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού!

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΝΟΣΗΣΗΣ ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΌΣΜΟΥ

evosmos

Leave a Comment