ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: Πατέρας δύο παιδιών ο 53χρονος που σκοτώθηκε – Παρασύρθηκε από φορτηγό στη ΛΕΑ

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 53χρονος Νίκος Χλοψίδης που βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο (7/1), σε ένα σοκαριστικό τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό, στο ύψος του Αερινού, στη Μαγνησία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος άνδρας έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή, παρασυρόμενος από διερχόμενο φορτηγό. Ο Λαρισαίος οδηγός υπέστη βλάβη στο φορτηγό του. Σταμάτησε στη ΛΕΑ να ελέγξει τι συμβαίνει. Την ώρα που κατέβηκε από τη νταλίκα στο οδόστρωμα, προκειμένου να τοποθετήσει τον χαρακτηριστικό κώνο που ειδοποιεί τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα διότι κάτι έχει συμβεί, περνούσε το άλλο φορτηγό το οποίο έπεσε πάνω στο όχημα και στον 53χρονο.

Συνελήφθη ο δεύτερος οδηγός της νταλίκας

Ο Νίκος Χλοψίδης ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού, με καταγωγή από την Κοιλάδα Λάρισας. Δούλευε ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Η ημέρα της κηδείας του δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, αν και το πιθανότερο είναι να γίνει την ερχόμενη Τρίτη (10/1).

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Τέλος, ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας που ενεπλάκη στο τροχαίο συνελήφθη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

evosmos

Αλέκος Συσσοβίτης: «Προτιμούν να είναι 25% άνεργοι, παρά να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν»

evosmos

Άντρας απήγαγε 15χρονο κορίτσι στου Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment