ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Πασχαλίδου: Στηρίζω τη Μαρία Μανούκα και θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό της στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Την υποστήριξή της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσή της η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πασχαλίδου στην υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Η κ. Πασχαλίδου, όπως ανακοίνωσε, θα είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της κ. Μανούκα.
«Γεννήθηκα στη Διαλογή της δημοτικής ενότητας του Ελευθερίου Κορδελιού το 1970. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο και είμαι πτυχιούχος της τεχνικής Σχολής Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενώ παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα Δημόσιας Διοίκησης. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Είμαι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Βασιλειάδη, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων και μητέρα δύο παιδιών, της Δήμητρας, η οποία είναι πτυχιούχος ΠΕ Νοσηλευτικής και του Κωνσταντίνου που ακολουθεί μουσικές σπουδές.
Έχω διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου και του 5ου Δημοτικού Διαλογής.

Ακολούθως, εξελέγην μέλος στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού. Με αφοσίωση υπηρέτησα ως μέλος στο φιλόπτωχο της ενορίας Τιμίου Σταυρού Διαλογής. Παράλληλα, ανέλαβα καίρια καθήκοντα ως μέλος στην Ένωση γονέων Ελευθερίου Κορδελιού και διετέλεσα πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας του Ελευθερίου Κορδελιού, θεσμοθετώντας πλήθος εκδηλώσεων με μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα, είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ιωάννη Καμαρινού «Ξεκινάμε από την αρχή».

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη Μαρία Μανούκα και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της. Η γνωριμία μου μαζί της μου επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ελπίδα και όρεξη να ανατρέψουμε τα πράγματα από μια κατάσταση παγιωμένη.

Η εγκατάλειψη και η απαξίωση κάποια στιγμή πρέπει να λάβουν τέλος.

Η υποψηφιότητα μιας γυναίκας είναι για μένα μια όαση σε έναν χώρο, όπου η πλειοψηφία των ανδρών υπερτερεί.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταμείψω την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου η κυρία Μανούκα και εύχομαι να έχουμε ένα ακέραιο προεκλογικό αγώνα, μακριά από προσωπικά συμφέροντα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δημοτικός Κιν/φος Κορδελιού – Ευόσμου: Το πρόγραμμα του κινηματογράφου μας!

evosmos

Πρόδρομος Δανιηλίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

evosmos

Ροτβάιλερ κατασπάραξαν σκύλο και 17 κότες στον Εύοσμο

evosmos

Leave a Comment