ΕΛΛΑΔΑ

Μαύρη μέρα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός παράλυτος 34χρονος, έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη νεκρός ένας 34χρονος με αναπηρικό αμαξίδιο μέσα στα νερά του Θερμαϊκού.

Το περιστατικό σημειώθηκε – σύμφωνα με ανακοίνωση – τις πρώτες πρωινές.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα νερά του Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, από περιπολικό και σκάφος του Λιμενικού, τα οποία έσπευσαν στο σημείο.

Στη συνέχεια, ο 34χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση 34χρονου άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου το πλήρωμά του, εντόπισε τον άνδρα και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι αργίες του 2023 και τα τριήμερα που έρχονται

evosmos

Δείτε βίντεο: Η απίστευτη πατέντα που βρήκε νεαρός για να περάσει πλημμυρισμένο δρόμο στο Μοσχάτο

evosmos

Τόνια Σωτηροπούλου: Στα 18 μου με παρενόχλησε σεξουαλικά γνωστός ηθοποιός

evosmos

Leave a Comment