ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος δράστης

Ο 50χρονος, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη, οδηγήθηκε την Τρίτη (16/8) στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Μετά από δύο προθεσμίες που είχε λάβει ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Ανάληψη, οδηγήθηκε ξανά σήμερα (16/8) στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.

Μετά την απολογία του, ο πρώην άνδρας της 49χρονης κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παπαδιά έπιασε τον σύζυγό της με σούπερ αποκαλυπτικά γυναικεία ρούχα: «Είναι καλός άνθρωπος και πατέρας»

evosmos

Τέμπη: Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη φημισμένη γέφυρα της Αγίας Παρασκευής

evosmos

Εξαήμερη εργασία: Πώς θα υποβάλλεται η ψηφιακή δήλωση από τον εργοδότη

evosmos

Leave a Comment