ΕΛΛΑΔΑ

«Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς – Ανήλικος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ και διασωληνώθηκε(ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη μία «Γέφυρα ζωής» αυτή τη φορά από τη Σίνδο προς το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έστησαν αστυνομικοί οι οποίοι άνοιξαν το δρόμο για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 17:00, το απόγευμα της Τρίτης (16/8).

Ειδικότερα, οι αρχές ειδοποιήθηκαν να συνδράμουν για τη διακομιδή 6χρονου από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» αλλά και της ομάδας «ΖΗΤΑ», έφτασαν άμεσα στην περιοχή της Σίνδου από όπου και συνόδευσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το ανήλικο άτομο, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μέσω των κεντρικών αρτηριών που διέσχισαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο ακολουθούσαν και οι γονείς του παιδιού με το ΙΧ όχημά τους.

Το 6χρονο, μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Θυμίζουμε ότι, πρόσφατα (2/6), «γέφυρα ζωής» από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη έστησαν και πάλι αστυνομικοί, οι οποίοι «άνοιξαν» το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την άμεση διακομιδή νεογνού, στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο-ντοκουμέντο από «πριβέ» εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα

evosmos

«Κτύπημα» Νο2 από Ν.Μπακογιάννη σε Κ.Μητσοτάκη: «Δεν έχουμε λόγο να απαντάμε στις προκλήσεις της Τουρκίας»

evosmos

Πέθανε η «βασίλισσα των πανηγυριών» Βάσω Χατζή (BINTEO)

evosmos

Leave a Comment