LIFE STYLE

Μόνο εδώ! Η Τζένη Χειλουδάκη ξεσκίζει άγρια τον Μουτσινά: «Σιχάθηκα τις βολεμένες φοβισμένες λούγκρες. Να ματώσετε και εσείς μωρή»! (Εικόνες)

Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη για την απόφασή τους να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης και να προχωρήσουν σε υιοθεσία παιδιού, εξαπέλυσε μέσα από τη σελίδα της στο facebook η Τζένη Χειλουδάκη.

Μιλάμε για πραγματικό ξέσκισμα!
Δες τι έγραψε και την ίδια την ανάρτησή της που εντόπισε το PatKiout:

το μουτσινας και η συνατσακη να κατσουν να κλωσησουν και να αφησουν κατα μερος τα ψευτικα συμφωνα συμβιωσης ωστε να καταφερουν να τεκνοθετησουν …..με αυτες τις συμπεριφορες κατι τετοια τυπακια που γουσταρουν να τους κουβεντιαζουν και να αποκτουν τηλεθεασεις χαστουκιζουν και ριχνουν ροχαλα στους πραγματικους αγωνες που καναμε ολες μας και ολοι μας τοσα χρονια και ποτε δεν ζουσαμε μεσα σε ντουλαπες να παιζουμε τις κουμπαρες με τους σκελετους μας…..

σιχαθηκα πια τις βολεμενες φοβισμενες λουγκρες σιχαθηκα και τους ακτιβιστες μαιντανους…..να ματωσετε και εσεις μωρη, οπως τοσα χρονια εμεις που φαγαμε και ξυλο εκεινα τα σκληρα χρονια πισω στα 80ς απο τους μπατσους, που ουρλιαξαμε σε πορειες που γραψαμε βιβλια που καηκαν στην πυρα και βγηκαμε να μιλησουμε για τα αυτονοητα στα καναλια σε δυσκολες εποχες τοτε που εσεις μας βλεπατε και γελαγατε αλλα κρυφα θαυμαζατε γιατι ποτε ουτε και σημερα δεν βγηκατε να πειτε την αληθεια σας….

ο μουτσινας λοιπον ας κανει τον καραγκιοζη στις παπαροεκπομπουλες του και ας αφησει τον ακτιβισμο σε αυτους που χρονια τωρα κραζουν καταμουτρα σε ολους ειμαι περηφανα αυτο που ειμαι……η ας βγει επιτελους δημοσια να παραδεχτει τα αυτονοητα ωστε να πορευτει περηφανα διπλα μας…..γκεγκε η να κανω και κακα;;;;;υστερογραφο…..η καρδια μου χτυπα και η ανασα μου κοβεται διπλα στη βανεσσα βενετη και στον αγωνα που δινει για το παιδι της μονο και μονο επειδη ειναι τρανς γυναικα…..ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εκείνος 64, εκείνη…: Η κούκλα μελαχρινή σύντροφός του Γιάννη Καπετάνιου και η τεράστια διαφορά ηλικίας τους

evosmos

Δεν είναι μόνο από Σουηδία: Η άγνωστη καταγωγή της Έλενας Παπαρίζου: «Εδώ είμαι η κόρη του Γιώργου, όχι η Παπαρίζου»

evosmos

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment