ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξανδρος Μανδαλιανός: Αγανάκτηση για την συνέντευξη Χατζηβρεττα στο κανάλι Euro (βιντεο)

ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑ ΣΤΟ EURO.

Ειλικρινά στόχος μου ειναι να αποσυρθώ από την ενεργό πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου στην οποία υπηρέτησα για 35 χρόνια, αλλά συνεντεύξεις σαν και αυτή του κυρίου Χατζηβρεττα στο κανάλι Euro με κάνουν να μην αντέχω όλα αυτά που ακούω και να απαντώ. Όσον αφορά την τροποποίηση του ΟΕΥ για τους παιδικούς σταθμούς οτι φωτογραφίζει κατά τα λεγόμενα του τη γυναίκα του Δημάρχου και νύφη μου ότι προσπαθεί να τη κάνει διευθύντρια, είναι ανακριβή και ανυπόστατη η Θενα η νύφη μου υπηρετεί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας από το 1996 με όλους τους προηγούμενους δημάρχους από Αλεξανδρίδη έως σήμερα. Ήταν και είναι υποδειγματική στα καθήκοντα της και λόγω του ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμουν δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο προσπαθούσε να είναι άψογη και να μη δίνει δικαιώματα. Αν τώρα οι γνώσεις της και τα πτυχία της της δίνουν το δικαίωμα να διευθύνει την διεύθυνση των παιδικών σταθμών του Δήμου μας θα κριθεί από τους αρμόδιους αφού εξετάσουν τα πτυχία όλων των κύριων που ήταν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια και εάν το αξίζει θα γίνει.
Όσο αφορά τα τετράμηνα που ισχυρίζεται πως διορίζει ο δήμαρχος δικούς του ανθρώπους την ξαδέρφη του (Κατερίνα Χρήστου) εκτός από το ότι είναι δημότης έχει μεγάλη ανάγκη για εργασία, το γνωρίζεις καλύτερα από όλους, και αυτό δε σημαίνει το ότι είναι συγγενής του δεν έχει δικαίωμα εργασίας στον Δήμο. Ξέχασες να αναφέρεις ότι επι της δίκης σας θητείας που ήταν 5ετης ο Δήμαρχος σου και ο αρχηγός σου είχε πάρει ειδική σύμβουλο την ανήψια του. Και ας μη ψάξουμε προηγούμενες προσλήψεις υμέτερων που ήταν πολλές περισσότερες από τις δικές μας. Το να εργάζονται δυο ή τρεις από τους 110 υποψήφιους είναι λογικό γιατί δεν ήταν όλοι βιομήχανοι ήταν εργάτες οι οποίοι έχουν ανάγκη από μεροκάματο.
Ο δημοσιογράφος του Euro έκανε στημένες ερωτήσεις για να σου δώσει την ευκαιρία να πεις τη μισή αλήθεια όσον αφορά τα οικονομικά του Δήμου δεν ανέφερες ότι σαν αντιπολίτευση επι Λαφαζανιδη δε ψηφίσατε τα 18,5 εκατομμύρια ληξιπρόθεσμα τα οποία είχαμε υποβάλει στο Υπουργείο Εσωτερικών και τα οποία ήταν η αιτία που ξοφλήσε ο Δήμος τα χρέη του και άρχισε να έχει θετικό ταμείο, αυτά να τα λέτε στον κόσμο να ξέρει. Δε ψηφίσατε επίσης τη προμήθεια 19 οχημάτων μέσω ΕΣΠΑ τα οποία προμηθεύτηκε ο Δήμος αλλά τρέξατε να βγείτε φωτογραφίες μόλις τα παρέλαβε ο Δήμος τον Οκτώβριο του 2015.
Όσον αφορά τα έργα που γίνονται τώρα δεν είναι δυνατόν μετά από 18 μήνες διοίκησης του Κλεάνθη να ισχυρίζεσαι ότι είναι έργα δικά σας. Για τον 24ο σχολείο το οποίο η μελέτη έγινε επι δίκης σας θητείας με ειλικρίνεια ο Δήμαρχος δέχτηκε ότι το έργο ξεκίνησε από τον Σουλα (ήταν και το μοναδικό σας έργο ήσασταν σε πλήρη απραξία) και για να μην επεκταθώ σε όλες τις ανακρίβειες που είπες για να μη τις χαρακτηρίζω κάπως αλλιώς. Σταματώ εδώ και θα σου πω ένα πράγμα αν ήσασταν καλη διοίκηση ο κόσμος δε θα σας έστελνε τον Ιούνιο του 2019 τρίτους με 17%. Πρώτη φορά συμβαίνει στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης Δήμαρχος μιας τετραετιας να μη του δίνει το δικαίωμα ο κόσμος με τη ψήφο του να είναι τουλάχιστον αξιωματική αντιπολίτευση.
Να σου θυμίσω ότι εμείς σαν αντιπολίτευση τη προηγούμενη πενταετία τις μελέτες ψηφίζαμε θέλοντας να δούμε έργο από εσάς που ήταν τελικά μηδενικό.
Ευχαριστώ για την υπομονή σου και αν θες συνέχεια είμαι διατεθημένος να έρθω να κουβεντιάσουμε τετ α τετ στο συγκεκριμένο κανάλι, όποτε είσαι έτοιμος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Ειλικρινά στόχος μου ειναι να αποσυρθώ από την ενεργό πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου στην οποία υπηρέτησα…

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Μανδαλιανός στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

..ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!

evosmos

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Μπούκαραν με καραμπίνα σε super market του Μασούτη στον Εύοσμο

evosmos

Αύξηση της χρηματοδότησης με βάση τα πληθυσμιακά του δεδομένα ζητά από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

evosmos

Leave a Comment