ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Οκτώβριος μήνας Ενημέρωσης & Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού!

ΟΜΙΛΙΑ
ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΠΑΖΑΙΤΗ MD,PhD,FEBS
Γενικής Χειρουργού – Ειδικής Χειρουργού Μαστού
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Ο “Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία” είναι το θέμα που θα αναπτύξει
η Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού
κ. ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ MD, PhD, FEBS,
την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57
Η ομιλία εντάσσεται αφενός μεν στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούνται τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως μήνας πρόληψης κατά της Νόσου, και αφετέρου στις εκστρατείες ενημέρωσης και στα κοινωνικά προγράμματα προστασίας που αναπτύσσει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ.
Στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι η Ενημέρωση, η Πρόληψη, η Προαγωγή της Υγείας και της Δημόσιας Υγείας των δημοτών, στα οποία κορυφαία θέση κατέχει η διαρκής ενημέρωση των Γυναικών για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις Γυναίκες και όχι μόνον, να παρακολουθήσουν την ομιλία η οποία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προστασίας κατά της πανδημίας.
Συγκεκριμένα η είσοδος
θα επιτραπεί σε όσες/ους έχουν αποκτήσει ανοσία,
δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου
ή με μονοδοσικό εμβόλιο, κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες
από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες ή έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.
Κράτηση θέσεων στο τηλ 2310 774728, 6977877698, 6952 290 690
Οργάνωση, συντονισμός, παρουσίαση Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕ ΑΣ- KEn μήνας Οκτώβριος ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού! o Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή σαροσκαλούνστην ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛ›ΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ "Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία" ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ MD,PhD,FEBS Γενική Χειρουργός, Ειδική Χειρουργός Μαστού ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.10.2021 20:00 Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου M. Αλεξάνδρου 57 ΧΟΡΗΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Û ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ 2310 728 877 698, 6952 290 690"

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΣ “ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ”

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: «Πως με πετσοκόψατε έτσι…;»

evosmos

Leave a Comment