ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

ΝΑΤΟ: «Δεν αποτελεί προϋπόθεση η αποχώρηση των τουρκικών πλοίων για να καθίσει η Ελλάδα στο τραπέζι»

ΝΑΤΟ: «Δεν αποτελεί προϋπόθεση η αποχώρηση των τουρκικών πλοίων για να καθίσει η Ελλάδα στο τραπέζι»
Όπως ανέφερε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ σε τηλεοπτικό σταθμό, η απόσυρση των τουρκικών πλοίων δεν αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη τεχνικών συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας οι οποίες όπως επισημαίνει έχουν ήδη αρχίσει και θα συνεχιστούν την Πέμπτη!

Ουσιαστικά «αδειάζει» έτσι την ελληνική κυβέρνηση, η οποία διέρρευσε πως στο αυριανό συμβούλιο μονίμων αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ θα συζητήσει την απόσυρση του Oruc Reis από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Αυτό που θέλει το ΝΑΤΟ είναι να αποφευχθεί ένα στρατιωτικό ατύχημα και τα τουρκικά πλοία να συνεχίσουν την διακόρευση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Γι’ αυτό θέλει οι δύο πλευρές να βρουν έναν τρόπο ώστε τα πλοία και τα αεροπλάνα τους να έχουν κοινά σήματα και κωδικούς όταν ενεργούν στην Ανατολική Μεσόγειο ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα ατυχήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η επόμενη δόση – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

evosmos

ATHENS PATROL 2022: Οι Έλληνες Έφεδροι «τράνταξαν» την Μάνδρα (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ! ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ…

evosmos

Leave a Comment