LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός – Παντρεύτηκε την αγαπημένη της η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη

Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός! Η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό της, Δανάη Δεληγεώργη στο Δημαρχείο Αθηνών.

Μάλιστα, τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας. Υπενθυμίζεται, ότι και ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του.
Οι δυο γυναίκες, υπερχαρούμενες, κατάφεραν μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου να επισφραγίσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει μαζί και ένα παιδί.

«Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές και όσοι είχαν τη χαρά να είναι και στα δύο γεγονότα έζησαν πολύ έντονα συναισθήματα.

Ήταν και δική μου χαρά και τιμή που μοιράστηκα αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με τα δύο ζευγάρια, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Βεβαίως έχουμε την υποχρέωση για κάθε πολίτη της Αθήνας να διασφαλίζουμε ότι θα μπορεί να ζει και να αγαπά όποιον εκείνος επιλέγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΠΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2024! ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

evosmos

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ιωάννης Καϊμακάμης

evosmos

«Παντρευόμαστε για κληρονομικούς λόγους»: Παραδέχτηκε για 1η φορά όλη την αλήθεια για τον γάμο τους

evosmos

Leave a Comment