LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας (4/3). Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η Δέσποινα Βανδή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός υπεβλήθη σε διπλή επέμβαση και τοποθέτηση stent.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) και μετά τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που έλαβε από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του δημόσια ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας όλους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο σύντομο μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη

evosmos

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

evosmos

Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για το δίχρονο αγόρι μετά το τροχαίο

evosmos

Leave a Comment