ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 21χρονου για να τον ληστέψουν – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κατάγματα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 21χρονος στην Πάτρα από τρεις αγνώστους που ήθελαν να του πάρουν το κινητό και τον τραυμάτισαν σοβαρά, με αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί στην Αθήνα και στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το pelop.gr ο νεαρός αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, αλλά λογω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στο ΚΑΤ, με κατάγματα στη γνάθο, για τα οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για την υπόθεση συνελήφθη 18χρονος στο σπίτι του επί της οδού Ανθείας, και αναζητούνται οι δυο συνεργοι του ηλικίας 21 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Οι τρεις δράστες προσέγγισαν το θύμα και το γρονθοκόπησαν, ο νεαρός έπεσε στο έδαφος με τους δράστες να συνεχίζουν να το χτυπούν καταφέρνοντας να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο και 50 ευρώ.

Μάρτυρας του περιστατικού που σημειώθηκε απογευματινές ώρες της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ήταν φίλη του 21χρονου, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ο ΠΑΓΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΩΝΕΙ» – ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΦΑΝΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

evosmos

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Πότε πρέπει να υποβάλουν οι δικαιούχοι νέα αίτηση

evosmos

Βόλος: «Θα πάθαινα έμφραγμα» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 7χρονου που έπεσε θύμα μπούλινγκ!

evosmos

Leave a Comment