ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτια

Τραγικό τέλος τέλος βρήκε χθες κατά το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια, ηλικιωμένος ο οποίος και έπαθε εγκεφαλικό ενώ το πύρινο μέτωπο μενόταν.

Ο άτυχος άνδρας είχε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο evima.gr, σπίτι στις Πετριές από όπου και ξεκίνησε η πύρινη λαίλαπα.

Καθώς είδε να ξεκινά η φωτιά και συνειδητοποίησε πως το πρώτο μέτωπο ήταν πολύ κοντά στα σπίτια απειλώντας και την δική του κατοικία δεν άντεξε το σοκ και την πίεση με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Συγγενείς και φίλοι εναγωνιωδώς προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, μάταια.

Έτσι καθώς η πυρκαγιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη αποφάσισαν να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την οικία του βρίσκοντας τον στο εσωτερικό νεκρό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΑΠΟΛΥΤΗ Φρίκη στα Χανιά: 50χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονο παιδί

evosmos

Νομιμότητα Λέγεται

evosmos

Κορωπί: Βγήκε από τη διασωλήνωση η γυναίκα – Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο

evosmos

Leave a Comment