ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας – Τριών χρονών παιδί κλείστηκε στα κουτιά παραλαβής δεμάτων γνωστής εταιρείας – Προσήχθη ο πατέρας του

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε σημείο όπου η εταιρεία Skroutz διαθέτει κουτιά προκειμένου πελάτες να παραλαμβάνουν τα δέματά τους.

Ένα παιδί τριών χρονών, βρήκε ένα από τα πορτάκια ανοικτό, μπήκε μέσα και εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό! Παιδί τριών χρονών! 

IMG_9266

Το θετικό είναι ότι το πήραν άμεσα χαμπάρι, κλήθηκε η πυροσβεστική και η αστυνομία. Τρία πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν στο σημείο και με προσεκτικές κινήσεις κατάφεραν και άνοιξαν το κουτί και απεγκλώβισαν το παιδάκι.

Ο μπαμπάς του, ο οποίος δεν είναι Έλληνας, βρισκόταν στο διπλανό πλυντήριο και έπλενε ρούχα. Είχε αφήσει το παιδί μόνο του στο πεζοδρόμιο να περιφέρεται και εκείνο θέλησε να εξερευνήσει το καινούργιο που έβλεπε μπροστά του.

Ο πατέρας προσήχθη στο τμήμα, ενώ κλήθηκαν και υπεύθυνοι της Skroutz για εξηγήσεις, λόγω του ότι ήταν ανοικτό το πορτάκι στα ντουλάπια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η περιουσία του Βασίλη Καρρά ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ – Τι κληρονομούν η σύζυγός του και η κόρη του

evosmos

Δήλωση-σοκ Μ.Χρυσοχοΐδη: «Εθνικισμός να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ. τα χωρικά μας ύδατα» -Συμφωνεί η υπόλοιπη κυβέρνηση;

evosmos

Αποκάλυψη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος – Συνελήφθη λιμενικός για υπόθεση ναρκωτικών

evosmos

Leave a Comment