ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στον Δημήτρη Ανθη για ψευδή καταμήνυση – Είχε κατηγορήσει τον Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό

H υπόθεση οδηγείται στο αρχείο

Ποινικά υπόλογος βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Ανθης, που είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό, με την υπόθεση να οδηγείται στο αρχείο.

Από την πρώτη στιγμή ο ηθοποιός, που παραιτήθηκε τότε από τη δημοφιλή σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση. Μάλιστα, είχε απαντήσει στις κατηγορίες με μήνυση για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης, ζητώντας την παραπομπή σε δίκη του Δημήτρη Ανθη, ισχυριζόμενος ότι τον κατηγόρησε ως βιαστή προκειμένου να επιτύχει την προσωπική προβολή του!

Ο συνήγορος του ηθοποιού Μανώλης Ροδουσάκης επιβεβαίωσε την είδηση άσκησης δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Ανθη, εξηγώντας ότι πλέον αναμένεται να προσδιοριστεί η υπόθεση στο ακροατήριο. «Ο κ. Στραβοπόδης είχε δηλώσει πως, αν του ζητήσει ο κ. Ανθης μια ειλικρινή συγγνώμη για όσα τον κατηγόρησε, θα το αφήσει το θέμα. Η συγγνώμη δεν ήρθε, όποτε προχώρησε δικαστικά» ανέφερε ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση οδηγήθηκε στο αρχείο, καθώς άλλαξαν τα δεδομένα μετά την κατάθεση του μηνυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Ανθης κατά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια είχε αλλάξει την ημερομηνία του φερόμενου βιασμού του και υποστήριξε ότι, αντί του 2006, που αρχικά είχε δηλώσει, έγινε το 2005, με αποτέλεσμα το καταγγελλόμενο αδίκημα να έχει παραγραφεί και το δικαστικό συμβούλιο να επικυρώνει, τελικά, την αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

Λάθος ανθρώπους
«Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση, γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ηθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ηθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Ανθης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου – «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

evosmos

Κορωνοϊός: Ξεφεύγει η κατάσταση μέσα από τα κέντρα διασκέδασης – Πρωτοβουλίες από Χρυσοχοΐδη

evosmos

«Να μην έχουμε τα αεροπορικά Τέμπη» – Σοκαριστική προειδοποίηση από τον διοικητή της ΑΠΑ

evosmos

Leave a Comment