ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: “Ο γιος της ούρλιαζε συχνά, ξέραμε ότι έχει προβλήματα”, λένε γείτονες της 79χρονης που βρέθηκε νεκρή

Φωτογραφία: Intime

Μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε η 79χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον γιο της στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο δεύτερος γιος της ηλικιωμένης γυναίκας έφτασε στο σπίτι επί της οδού Αλεξάνδρου Μπινιώρη 47 και μπήκε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική εικόνα καθώς αντίκρισε την μητέρα του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος!
Φωτογραφία: Intime

Όπως ανέφεραν άνθρωποι της γειτονιάς στο protothema.gr, είδαν τον 53χρονο άντρα να βγαίνει συγκλονισμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας και να περιμένει στον δρόμο την αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο 50χρονος που ζούσε στο ίδιο διαμέρισμα με την ηλικιωμένη μητέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε σκοτώσει την 79χρονη χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο – πιθανότατα μαχαίρι – ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα και ήταν νεκρή τις τελευταίες ημέρες.

Ο 50χρονος γιος της ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία, ωστόσο δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Όπως είπε στις Αρχές, δεν θυμάται ούτε ποτέ, ούτε το γιατί διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Έχουμε πάθει σοκ. Βλέπαμε εχθές στις 4 το απόγευμα την αστυνομία και κατέβηκα να ρωτήσω αν η γυναίκα είναι καλά, με τους αστυνομικούς να μου λένε να φύγω. Μέχρι τις 23.30 γινόταν χαμός από αστυνομία. Είχα να την δω από τέλος του μήνα και τότε μου είπε για την ξαδέλφη μου που δεν ήρθε να πάρει το ενοίκιο. Η γυναίκα ζούσε με τον γιο της. Τον έβλεπα κάπου – κάπου που τσιρίζει και ούρλιαζε, ενώ εκείνη ήταν μια πολύ ήσυχη γυναίκα. Δεν μου είχε πει ότι φοβάται, ξέραμε ότι ο γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα», ανέφερε γειτόνισσα της ηλικιωμένης, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Φωτογραφία: Intime

«Είδα τον άλλον της γιο μόλις βρήκε την μητέρα του νεκρή, να είναι αλαφιασμένος και να περιμένει την αστυνομία. Ήταν χλωμός και σε κατάσταση σοκ. Ακούγαμε συχνά καβγάδες και φωνές από τον γιο στην μητέρα. Της έλεγε “φύγε από εδώ” και την έβριζε, όμως εκείνη δεν μιλούσε», είπε.

«Την είδα το Σάββατο που πήγαινε στην λαϊκή η γυναίκα. Μόλις έφτασε η αστυνομία είπα “μήπως την έφαγε τη γυναίκα ο γιος της”. Ξέραμε ότι το παιδί είχε προβλήματα», είπε άλλος γείτονας της γυναίκας.

«Η γυναίκα ήταν πάρα πολύ ήσυχη και καθόταν μόνη της στο μπαλκόνι πολλές φορές. Δεν έβλεπα ποτέ τον γιο της που έμεναν μαζί, δεν έβγαινε έξω. Είδα δύο ημέρες τα παντζούρια που ήταν κλειστά και νόμιζα ότι ήρθε ο άλλος γιος της να την πάρει. Μου έκανε εντύπωση γιατί κάθε ημέρα έβγαινε στο μπαλκόνι. Έχουμε όλοι τρελαθεί και στεναχωρηθηκαμε πάρα πολύ, μάθανε ότι την βρήκαν νεκρή στην μπανιέρα. Δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα τόσα χρόνια», τόνισε γυναίκα που διαμένει στην απέναντι πολυκατοικία.
Φωτογραφία: Intime

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Η άτυχη γυναίκα έφερε βαρύ τραύμα στο λαιμό, πιθανότατα από μαχαίρι.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Φωτογραφία: Intime

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στη Νίκαια – Νεκρός 22χρονος σε φριχτό τροχαίο

evosmos

Αλεξανδρούπολη: Μητέρα καταγγέλλει πολυετή κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

evosmos

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία – Σηκώθηκαν δυο F-16 για λιβανέζικο Airbus που δεν απαντούσε στον ασύρματο

evosmos

Leave a Comment