ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στη Σκιάθο: Τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους(ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ατύχημα – και μάλιστα μέσα σε διάστημα μόλις λίγων εβδομάδων – σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου, που έχει μετατραπεί σε ατραξιόν, καθώς πολλοί τουρίστες συγκεντρώνονται καθημερινά προκειμένου να καταγράψουν σε βίντεο και εικόνες τις εντυπωσιακές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών σε πολύ χαμηλό ύψος.

Αυτή τη φορά, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, μια 61χρονη Βρετανίδα υπήκοος έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα διακομίσθηκε σήμερα το μεσημέρι από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στις 15.30 έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μάλιστα, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΗΠΑ: Πελάτης εστιατορίου στο Χιούστον έβγαλε όπλο κι εκτέλεσε ληστή – Σκληρό βίντεο

evosmos

Ο οδηγός ταξί που έγινε … ντετέκτιβ, για το χαμένο πορτοφόλι!

evosmos

Φράκαραν και την τελευταία έξοδο στο Ελληνικό για τους λουόμενους – Η θάλασσα ανήκει πια στην ολιγαρχία

evosmos

Leave a Comment