ΕΛΛΑΔΑ

“Σκιά” του εαυτού του ο Λύτρας μετά τη φυλακή : Η νέα “αγνώριστη” εικόνα του μετά την απώλεια κιλών περιμένοντας της αποφυλάκιση του

Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στις φυλακές Κορίνθου, έχοντας χάσει πολλά κιλά, αλλά είναι αισιόδοξος ότι σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Ο ποινικολόγος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με στενούς του συνεργάτες, τις κόρες και την πρώην σύζυγό του, προκειμένου να ενημερώνεται για κάθε κίνηση που γίνεται και τον αφορά.

Το άγχος, σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, τον έχει καταβάλλει.

Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στη φυλακή

Οι αλλαγές στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, το δικηγορικό γραφείο του 51χρονου λειτουργεί από μια ομάδα στενών συνεργατών του, ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποχώρησε, μετά τον ξυλοδαρμό της και δεν εμφανίστηκε ούτε μία φορά.

Ο Απόστολος Λύτρας περιμένει την αποφυλάκισή του

Μέσα στο επόμενο διάστημα, ο δικηγόρος περιμένει να μάθει τι θα γίνει με την εισαγγελική πρόταση για να βγει από τις φυλακές και την παραπομπή του σε δίκη, για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να ανακαλέσει ούτε μια λέξη από τις καταθέσεις της για τον ξυλοδαρμό, δηλώνει αποφασισμένη να επαναλάβει τους ισχυρισμούς της και δίνει ραντεβού μαζί του στα δικαστήρια.

Ένα άλλο θέμα που φαίνεται να τον απασχολεί, είναι ο πλειστηριασμός του σπιτιού του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, σε ένα μήνα.

Μετά την αναστολή που πέτυχε στις 26 Ιουνίου, ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου και το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα, που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ.

Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Για τον πλειστηριασμό, φέρονται να γνωρίζουν αναλυτικά οι πιο στενοί συγγενείς και συνεργάτες του ποινικολόγου, με την πρώην γυναίκα του, που ζει σε αυτό, να αγωνία για το τι θα γίνει.

«Θεωρούμε ότι το ακίνητο θα αγοραστεί και θα είναι ελεύθερο από υποθήκη, προσημείωση, βάρος ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση που θα επηρεάσει την αξία του» υπογραμμίζει εκτιμητής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βραυρώνα: Ξέραμε ότι ήταν έγκυος αλλά δεν πήγαμε σε γιατρό, υποστήριξε ο 23χρονος

evosmos

Κατέρρευσαν τουρίστες στη Μύκονο όταν είδαν το λογαριασμό – Δείτε τι πήραν για 360 ευρώ

evosmos

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!” – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΟΘΕΙΑΣ!

evosmos

Leave a Comment