ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη η νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση: “Εκρηκτικό το κλίμα στο νοσοκομείο της Λαμίας.”(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Λαμίας και ο δικηγόρος της μίας νοσηλεύτριας που δέχθηκε επίθεση από συνοδό στην παθολογική κλινική μιλούν στο Star Κεντρικής Ελλάδας για το απίστευτο περιστατικό.

Ο κύριος Γιώργος Νίκας, περιγράφει μιλώντας στη Λένα Παρασκευά, τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, επισημαίνοντας πως η πελάτισσά του είναι σοκαρισμένη.

Ο πρόεδρος του εργαζομένων Βαγγέλης Οικονόμου αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο της Λαμίας και τόνισε πως το κλίμα είναι εκρηκτικό, όπως και σε όλο το ΕΣΥ που καταρρέει.

Συνδεθείτε στην κοινότητα ενημέρωσης του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο Viber
“Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και φοβάμαι πως το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμη χειρότερη” επεσήμανε ο κύριος Οικονόμου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης, που εξέφρασε την συμπαράστασή του στις δύο νοσηλεύτριες.

Οι συγγενείς του 44χρονου, που είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε υπηρεσία της Αθήνας, ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Ήδη εξετάστηκε από γιατρό στην Λαμία και μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξέταση και από δεύτερο γιατρό.

Πάντως σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία αφού και οι δύο νοσηλεύτριες έχουν καταθέσει μήνυση.

Δείτε το video από τα Aναλυτικά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Γαλανός: Ο διαχρονικός ζεν πρεμιέ, ο γάμος με 43χρονη καλλονή, η χαρτοπαιξία και ο καυγάς με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

evosmos

“Η πρώτη μου σύζυγος πέθανε και η δεύτερη…”: Ο Κούγιας αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με την Βατίδου

evosmos

«Διέλυσε» το μαγαζί ο Μαργαρίτης: Πήγε εκεί που τραγουδάει ο Μάστορας, πήρε το μικρόφωνο και είπε το Κελί 33

evosmos

Leave a Comment