ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Ρόκκος: Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε με C-130 από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας

Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταφέρθηκε με C-130 από τη Λήμνο ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου είναι μόνιμος κάτοικος τα τελευταία χρόνια, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και γι’ αυτό οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την αερομεταφορά του στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το limnos100fm.gr, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου σήμερα (14/1) περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, και για προληπτικούς λόγους ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, ανακοίνωσε μέσω Facebook, ότι θα παραμείνει κλειστό λόγω προβλήματος υγείας του Στέλιου Ρόκκου.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τέλη κυκλοφορία: Με τον μήνα και… 1-2 μήνες δώρο από την Εφορία!

evosmos

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη – Ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών

evosmos

Δείτε βίντεο: Ράνια Τζίμα: Η «γκάφα» της στο δελτίο ειδήσεων – Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

evosmos

Leave a Comment