LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Το παραδέχτηκε: Σοκάρει το ύψος των χρημάτων που έπαιρνε ο Φουρθιώτης από τηλεοπτικό σταθμό! Πόσα παίρνει ο Λιάγκας…

Με μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο αμειβόταν ο παρουσιαστής της trash tv, Μένιος Φουρθιώτης όπως παραδέχτηκε την Τρίτη ο ίδιος.

Ένα ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της ελληνικής κρίσης, καθώς από το 2010 και μετά ΚΑΙ με την έλευση της οικονομικής κρίσης τα μπάτζετ στην ελληνική τηλεόραση έπεσαν κατακόρυφα. Ο παρουσιαστής ανέφερε αυτό το ποσό σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ήταν «επιτυχημένος» και ότι δεν χρειαζόταν να στήσει περιστατικό με πυροβολισμούς.

Νωρίτερα, «μύλος» έγινε με το ποσό που αμείβεται ο παρουσιαστής, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1 μετέδωσαν ότι αμοίβεται με 1,5 εκατ ευρώ, το χρόνο. Ο παρουσιαστής πάντως ερωτηθείς το αρνήθηκε και υποστήριξε πως οι αμοιβές του ανέρχονταν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ το χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της δικής του, ο παρουσιαστής της trash tv, ο οποίος κατηγορείται για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2021, δήλωσε κατά την απολογία του «θύμα πλεκτάνης», ενώ τα έριξε στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του.

periodista.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τέμπη: Κάλεσαν τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας να παραλάβει το πτυχίο τής κόρης του

evosmos

Καθαρά Δευτέρα: Καμία σκέψη για κλειστά πάρκα, καμία απαγόρευση για τον χαρταετό

evosmos

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ! Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΧΟΣ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ! ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

evosmos

Leave a Comment