ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδίες δίχως τέλος: Νεκρός 19χρονος πυροσβέστης μπροστά στον πατέρα του – Τον καταπλάκωσε τοίχος στο σπίτι που ανακαίνιζε

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Φαρσάλων η τραγική είδηση του θανάτου ενός 19χρονου δόκιμου πυροσβέστη, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο σπιτιού το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια εργασιών

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00, όταν ο νεαρός βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του σε οικία συγγενικού τους προσώπου, προχωρώντας σε εργασίες καθαρισμού μπάζων. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας τοίχος του σπιτιού υποχώρησε και καταπλάκωσε τον 19χρονο.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρών ήταν και γιατρός της περιοχής, ο οποίος επιχείρησε μάταια να τον επαναφέρει. Ο νεαρός δεν έφερε σφυγμό και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επί τόπου.

Σε πένθος η κοινωνία των Φαρσάλων

Η είδηση του θανάτου του 19χρονου έχει σκορπίσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία. Η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του στον Πυροσβεστικό Σώμα είναι συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια.

Το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων έχει αναλάβει την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι οδήγησε στην κατάρρευση του τοίχου και την τραγική κατάληξη.

Η ανάρτηση από το Πυροσβεστικό Σώμα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Κόκκινη κάρτα» σε όσους δεν αλλάξουν την παλιά ταυτότητα: Οι ποινές & η τελική ημερομηνία

evosmos

Κρήτη: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τους δυο οδηγούς του Μυλοποτάμου

evosmos

Κολωνός: Αυτός είναι ο τρίτος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης -Υπάλληλος φαρμακαποθήκης, 33 ετών

evosmos

Leave a Comment