ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: Αποκαλύψεις απο την ξαδέρφη συζυγοκτόνου “Κρίμα κι άδικο για την Νεκταρία – Είχε σχέση με τον καλύτερο φίλο του”

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου συζυγοκτόνου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά της Ιεράπετρας.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

«Πρέπει ν’ αλλάξει η νομοθεσία»

Για αλλαγή της νομοθεσίας ως προς τις ποινές των εγκλημάτων μίλησε η ξαδέρφη του 54χρονου τονίζοντας πως θα πρέπει να αυξηθούν.

«Δεν γίνεται σε τέτοια εγκλήματα να υπάρχουν τέτοιες ποινές. Το κράτος πρέπει να το δει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν βλέπετε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες; Αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε σχετικά η ξαδέρφη του δράστη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλώς τονε και ας άργησε! Ο αγαπητικός της Ράνιας Τζίμα! Είδε φως και μπήκε!

evosmos

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί άμεσα κρουασάν γνωστής εταιρείας λόγω μούχλας

evosmos

Για δεύτερη φορά τίθεται από πλευράς Τουρκίας θέμα παρουσίας Ελληνικού Στρατού στα χωριά της μειονότητας στην Θράκη…

evosmos

Leave a Comment