ΕΛΛΑΔΑ

Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα! Εργαζόμενη σε περίπτερο βρήκε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και το παρέδωσε

Πορτοφόλι με περίπου 2.000 ευρώ βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία μια υπάλληλος περιπτέρου στη Νέα Ιωνία. Το πορτοφόλι ανήκε σε Πολωνό αθλητή πόλο, ο οποίος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στον Βόλο.

Ο νεαρός είχε πάει το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας να ψωνίσει σε κατάστημα ειδών περιπτέρου που βρίσκεται κοντά στην πρώην ΔΟΥ Ν. Ιωνίας και, αφού πλήρωσε, ξέχασε το πορτοφόλι του πάνω στο ψυγείο. Η 50χρονη υπάλληλος του καταστήματος Εύη Δραγούμη βρήκε το πορτοφόλι και δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να το κρατήσει.

Επικοινώνησε αρχικά με την αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Νατάσσα Μορφογιάννη και με προτροπή της πήγε στην Αστυνομία, όπου διαπιστώθηκε ότι το πορτοφόλι περιείχε 200 € σε χαρτονομίσματα των 20€, 500 $ και Πολωνικά χαρτονομίσματα (Ζλότι), συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Επίσης, εντοπίστηκαν στοιχεία του κατόχου του και έτσι ειδοποιήθηκε ο νεαρός πολίστας που διαμένει στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού σταδίου, για να πάει στην αστυνομία να το παραλάβει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Lockdown: Πότε θα επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα

evosmos

Aποκάλυψη σε ανασκαφή στην Ηλεία – Βρέθηκαν οκτώ τάφοι της αρχαίας Ήλιδος

evosmos

Το Κάιρο απέρριψε ακόμα και τη «γενναιόδωρη» ελληνική προσφορά για μόλις 40% επήρεια σε Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη στην ΑΟΖ

evosmos

Leave a Comment