ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για τον βιασμό 23χρονης

Προσωρινά κρατείται μέχρι και αύριο όπου θα μεταβεί ξανά στον ανακριτή ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού 23χρονης τουρίστριας, συμπατριώτισσας του, σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Ο ανιματέρ, σύμφωνα με το evima, νωρίτερα πήγε στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών κακώσεων. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία, ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα.

Η 23χρονη στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, πρώτου ορόφου, και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σπαραγμός από τη μητέρα του Μιχάλη: «Δεν θα αγκαλιάσω το παιδί μου ξανά»

evosmos

Ο Καρλ Λιούις πήρε το μέρος του Μ.Τεντόγλου για τη βαλβίδα – «Πρέπει να ακούμε τους αθλητές»

evosmos

Σοκ στις Σέρρες: Ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε 36χρονος

evosmos

Leave a Comment