ΕΛΛΑΔΑ

Bάσια Παναγοπούλου: Απέλυσα ηθοποιό γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

«Με ηθοποιό που δεν ήθελε να εμβολιαστεί ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω τη συνεργασία»

Η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας, Βάσια Παναγοπούλου, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμός, ενώ μίλησε και για τους ηθοποιούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

«Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Με ηθοποιό που δεν ήθελε να εμβολιαστεί, ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω τη συνεργασία. Νιώθω υπεύθυνη και για το κοινό, αλλά κυρίως πρέπει να διασφαλίσω την εργασία όλων των υπόλοιπων του θιάσου. Αν ένας αρρωστήσει, σημαίνει ότι τελειώσαμε, κλείσαμε», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αϊβάζη που νοσεί από κορωνοϊό, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Στον Γιάννη έστειλα ένα μήνυμα, αλλά μίλησα με τη Μαρία. Φυσικά και είναι στεναχωρημένη η Μαρία και έχουν εκπλαγεί γιατί προφανώς δεν το περίμεναν».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φωτιά στη Ρόδο: Τώρα φταίει ο… πυροστρόβιλος

evosmos

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Ψευτόμαγκας Snik: Τον έγραφε η Τροχαία και εκείνος τραβούσε βίντεο και έπινε ποτό [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Επίθεση Πετράκου σε Τατσόπουλο: «Καημένε, είσαι η χειρότερη μορφή αμόρφωτου»

evosmos

Leave a Comment