LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Πλέον με λένε..”: Άννα Μαρία Λυκουρέζου Τέλος – Άλλαξε όνομα & κάνει στροφή στη ζωή της

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομα της και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Tik Tok, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Ποιο είναι το νέο όνομα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου
Ειδικότερα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της στο αρχαιολληνικό “Αίθρα” που θα πει φωτεινός ουρανός και καθρεφτίζει απόλυτα το mindset και τη ζωή της.

Όπως υπογράμμισε «πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο» και κατέληξε «οπότε ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη».

@aithralykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»?Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκήπισα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»?

♬ πρωτότυπος ήχος – Ανέζα ??11

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το δράμα της Όλγας: «Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της» – Οργή για την ποινή-χάδι στον νταή της Αργυρούπολης

evosmos

Συγκλονίζει ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή: «Ελπίζαμε ότι έχει γίνει λάθος…»

evosmos

Οκτώ χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη – Το προφητικό «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα»

evosmos

Leave a Comment