ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Ταξίαρχο Θανάση Κατερινόπουλο: Είπε σε 3 λεπτά όσα οι άλλοι δεν έλεγαν χρόνια

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι τηλεθεατές στον Πέτρο Κουσουλό το βράδυ της Πέμπτης 21/3, με την πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοιχτές Υποθέσεις» στο OPEN να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να συγκεντρώνει αποθεωτικά σχόλια στα social media.

Η εκπομπή ασχολήθηκε με δύο υποθέσεις που απασχόλησαν πολύ την κοινή γνώμη: αυτές της Πάτρας και της 12χρονης από τον Κολωνό. Το «παρών» στο πλατό έδωσε και ο Θανάσης Κατερινόπουλος -ο οποίος μαζί με την ψυχολόγο Ναταλί Βέλτση αναμένεται να αποτελέσουν μόνιμα μέλη της εκπομπής-, με τον ίδιο να αποδεικνύεται… ασυγκράτητος και να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο με ατάκες που συζητήθηκαν πολύ.
Ο Πέτρος Κουσουλός, από τη μεριά του, μοιάζει να μην προσπάθησε καν να «βάλει φρένο» σε όσα είπε ο κ. Κατερινόπουλος, τον οποίο απλά ο παρουσιαστής «πείραξε» προκειμένου να σταματήσει να τον διακόπτει συνεχώς.

Στο φινάλε της εκπομπής, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., έριξε ευθεία βολή στο ελληνικό σύστημα της Δικαιοσύνης ξεστομίζοντας για τον Ηλία Μίχο αυτό που ελάχιστοι έχουν τολμήσει μέχρι σήμερα ακόμα και να υπονοήσουν τηλεοπτικά, καταφέρνοντας έτσι να αποθεωθεί από τους τηλεθεατές στα μέσα δικτύωσης.

«Τελικά θα το πω, δεν γίνεται! Πόσους κρατάει αυτός ο Μίχος; Και σε ποια επίπεδα σ’ αυτήν την κοινωνία ανήκουν αυτοί; Και ποιοι λοιπόν απολαμβάνουν τη δικαιοσύνη, ποιοι τιμψρούνται; Οι κουλουράδες της Ομόνοιας που δεν έχουν άδεια;», είπε στο κλείσιμο, με τους συνεργάτες του Κουσουλού να συμφωνούν απόλυτα μαζί του.

Αμέσως μετά, έσπευσε να σχολιάσει τον ισχυρισμό του Μίχο πως ήταν «ερωτευμένος με τη 12 χρονη» λέγοντας: «Με ποιον μωρέ ήταν ερωτευμένος; Με το εγγόνι του;».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου και τα επιδόματα του ΟΑΕΔ

evosmos

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΚΥΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 49 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

evosmos

«Κοιμάμαι στις 11 εγώ που πριν από τις 4-5 δεν έκλεινα μάτι! Είναι μαγικά…» – Ξετρελαμένος ο Πάνος Μουζουράκης με την πρωτότοκη κόρη του

evosmos

Leave a Comment