ΕΛΛΑΔΑ

“Φιλιούνται αγκαλιάζονται!” Δεν έχει προηγούμενο η αγάπη που δείχνει ο Χατζηνικολάου για τον Άδωνι!

Τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, γύρισε στη δουλειά (ραδιόφωνο, τηλεόραση) μετά την εορταστική διακοπή ο Νίκος Χατζηνικολάου και την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, είχε την πρώτη συνέντευξη που έδινε για το νέο έτος ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Real fm. Ήταν ένα γρήγορο προσωπικό ποδαρικό. Μόλις 12 ημέρες μετά, τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν πάλι καλεσμένος στο δίωρο του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real. Και τις δυο φορές θέμα η ακρίβεια, το «καλάθι», ο (μη αποτελεσματικός) έλεγχος της αύξησης των τιμών και τα συναφή, για τα οποία θα μπορούσες να καλείς κάθε μέρα τον υπουργό χωρίς να παίρνεις ουσιαστικές απαντήσεις και χωρίς να λύνεται το πρόβλημα.

Αγαπημένη επιλογή χρόνων του Real ο Άδωνις και ας έχει κατά το παρελθόν κάποιες κόντρες στον αέρα με τον δημοσιογράφο-εκδότη. Μακράν δεύτερος σε συχνότητα παρουσιάσεων οποιοσδήποτε άλλος υπουργός (Χατζηδάκης; Σταϊκούρας; Βορίδης; – δύσκολο να συγκρίνουμε). Και προφανώς οι εμφανίσεις τού Γεωργιάδη στον Real είναι οι περισσότερες από κάθε άλλον συνεντευξιαζόμενο στον σταθμό, ανεξαρτήτως κόμματος και ειδικότητας. Το πολύ πολύ να τον συναγωνίζεται κατά καιρούς, κάπως, ο πιο προβεβλημένος ποινικολόγος. Αλλά μακράν και αυτός.

Πάντως ούτε την Τρίτη έλειψε ο Γεωργιάδης από την εκπομπή, έστω και με αναφορά τού ονόματός του για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Δευτέρας στη Φιλελλήνων. Ασήμαντες οι ζημιές και φιλικός διακανονισμός ανάμεσα στους εμπλεκόμενους. Ουδείς λόγος ανησυχίας, όπως είπε ο Χατζηνικολάου, αλλά η «είδηση» μεταδόθηκε. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος τη χαρακτήρισε «μονοστηλάκι». Καμιά σχέση με το «οκτάστηλο» της σχεδόν εικοσάλεπτης συνέντευξης που δόθηκε μερικές ώρες πριν από το ατύχημα.

periodista.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αιγαίο: Σκοτωμένα βρέθηκαν άλλα δυο δελφίνια – Τουρκικά σκάφη καταγγέλλει η οργάνωση «Αρχιπέλαγος»

evosmos

Πατέρας έξι παιδιών σε Ευαγγελάτο: «Μήπως να σε βάλουν φυλακή;;;», δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Τραγωδία στη Μαγνησία: Έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού της

evosmos

Leave a Comment