ΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Υπέρ των πλειστηριασμών ο Πορτοσάλτε

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αναμένεται να μείνουν στον δρόμο καθώς 140.000 σπίτια αναμένεται να βγουν στο σφυρί, με το 70% αυτών να είναι πρώτες κατοικίες, ο Άρης Πορτοσάλτε δεν μπορεί να κρύψει την καψούρα τους με τους πλειστηριασμούς.

«Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υμνητής του Μητσοτάκη και του Άδωνι.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να απειλήσει με στάση πληρωμής του δανείου του αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

«Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου. Όταν τελειώσουν οι εκλογές και υπάρχει τραπεζικό σύστημα, φαντάζομαι αυτό που κάνω εγώ θα το κάνω κι άλλοι, γιατί δεν είναι ηλίθιοι, εγώ κοιτάω την Εθνική Τράπεζα μάτια προς μάτια και λέω “τέλος”» είπε χωρίς ντροπή ο Πορτοσάλτε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηράκλειο: Η συγκινητική ανάρτηση για τον 29χρονο που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι – «Για όσους ξεχάσατε τον Νίκο…» (φωτο)

evosmos

Απίστευτη τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρό και βρέφος 8 μηνών από την κακοκαιρία – Δύο ακόμη νεκροί

evosmos

Ελένη Καρακάση: «Ένας άντρας μου ήρθε μικρότερος και τον παντρεύτηκα, τον ξεζούμισα»

evosmos

Leave a Comment