ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τους κάνει… πλάκα ο Μίλτος. Του ακύρωσαν τα 8,40μ. και δείτε πως πέταξε στα 8,41μ!

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την αντίδραση του Μίλτου Τεντόγλου για την ακύρωση λόγω παπουτσιών, του άλματος στα 8,40μ. στην Πολωνία που ήταν η καλύτερη επίδοση στον κόσμο κι απάντησε με τον δικό του τρόπο.

Στο μίτιγκ του Λιεβέν, στη Γαλλία, ο Μίλτος επιεφύλαξε το… μαρτύριο της σταγόνας. Αρχικά απογειώθηκε στα 8,32μ. που αποιτελεί καλύτερο φετινό ρεκόρ, αφού τα 8,40μ…. σβήστηκαν. Στη συνέχεια το βελτίωσε με 8,37μ. για να φθάσει στο τέταρτο άλμα του στα 8,41μ., δηλαδή σε ακόμα καλύτερη επίδοση από αυτή που του στέρησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία που φυσικά αποτελεί και την καλύτερη φετινή στον κλειστό στίβο. «Χειρότερή» του η τρίτη προσπάθεια στα… 8,34μ.!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παντελής Παντελίδης: Σήμερα θα γινόταν 38 ετών – Το μήνυμα της μητέρας του

evosmos

Πετράλωνα: Ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού

evosmos

ΤΕΙ: Επιστρέφουν με τριετή φοίτηση

evosmos

Leave a Comment