ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας κλώτσησε σκύλο, ρίχνοντάς τον στη θάλασσα – «Μου επιτέθηκε»

Ανάστατοι οι φιλόζωοι στην Καβάλα, μετά από περιστατικό κατά το οποίο ένας αδέσποτος σκύλος κατέληξε στη θάλασσα, στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, μετά από κλωτσιά που δέχτηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με περαστικούς να σώζουν από βέβαιο πνιγμό το τετράποδο που πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Μάλιστα, στην επιχείρηση διάσωσης του σκύλου συμμετείχαν και άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο proininews.gr, ο άνδρας που κλώτσησε το σκυλί υποστήριξε πως αυτό τού επιτέθηκε, οπότε κι εκείνος αμύνθηκε. Ωστόσο, οι φιλόζωοι της πόλης, οι καταστηματάρχες και όλοι όσοι ήταν παρόντες, ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του.

*πηγή φωτο: proininews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρήνος στην Αμαλιάδα για τον χαμό της πανέμορφης Ελένης – Άφησε πίσω της δυο αγγελούδια

evosmos

Ναρκωτικά, βία και ξυλοδαρμοί! Ποιος είναι ο 39χρονος που σκότωσε με 5 μαχαιριές την 28χρονη έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων!

evosmos

Παρασκευή και 13 σήμερα: Γιατί θεωρείται γρουσούζικη;

evosmos

Leave a Comment