ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Αποκαλύψεις για το ξύλο σε ιερέα με τον νέο σύντροφο της παπαδιάς

Ένα απίστευτο επεισόδιο έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Άρτας όπου την περασμένη εβδομάδα, ξέσπασε καβγάς μεταξύ ενός 51χρονου ιερέα και ενός άλλου άνδρα για τα μάτια της παπαδιάς.

Την ημέρα που έγινε ο καβγάς, ο ιερέας είχε πάει στο δικηγορικό γραφείο για να συζητήσει για την επιμέλεια των παιδιών και το διαζύγιο. Ο παπάς ο οποίος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η παπαδιά με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, είχε φύγει από το σπίτι, φαίνεται πως είχε κανονίσει να συναντηθεί με τον νέο σύντροφο της πρεσβυτέρας. Εκεί, άρχισε η συμπλοκή με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκείνο το απόγευμα ήταν μαζί με τον ιερέα τα δύο κορίτσια, από τα τέσσερα παιδιά που έχει με την παπαδιά. Οι θαμώνες που βρίσκονταν στα καφέ της κεντρικής πλατείας άκουσαν τα κορίτσια να φωνάζουν βοήθεια για τον πατέρα τους και έναν άνδρα να χτυπάει τον παπά, την ώρα που ένας άλλος άνδρας τον κρατούσε. «Του την είχαν στημένη, έμπλεξε ο άνθρωπος με αυτή την ιστορία» λέει κάτοικος της περιοχής.

«Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα ούτε ο παπάς ούτε η παπαδιά», λέει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, για να προσθέσει: «Τώρα το τι γίνεται πίσω από κάθε πόρτα που κλείνει, δεν το γνωρίζω».

Σε εκπομπή του Alpha, μίλησαν και οι γονείς του ιερέα αλλά και η παπαδιά.

Από την πλευρά τους, οι γονείς λένε: «Ο άνθρωπος πήγε μέχρι τελευταία στιγμή να την επαναφέρει και αυτή δεν θέλησε. Είναι και κερατωμένος και δαρμένος», τονίζοντας πως ο γιος τους έχει σημάδια από τον ξυλοδαρμό σε πόδια και αυχένα.

Τι καταγγέλει η παπαδιά
Ωστόσο, η παπαδιά δίνει μια άλλη πλευρά στη σχέση της με τον ιερέα, επισημαίνοντας: «Είμαστε σε διάσταση και όχι δεν έχω φτιάξει καμία ζωή μου. Είχαμε χειροδικίες, άλλο που δεν τα έχω πει και τα κρατούσα μέσα μου. Ζήλευε, δεν ήθελε να πάω για δουλειά. Ήθελε να είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι και να μαγειρεύω, να πλένω… Στις 22 Δεκεμβρίου εγκατέλειψα τη συζυγική στέγη. Μου άρπαξε το κινητό μου, χειροδίκησε και με κατηγόρησε ότι έχω εξωσυζυγική σχέση», λέγοντας πως ο παπάς είναι ο πρώτος που επιτέθηκε στον 57χρονο.

«Δεν έχω καμία σχέση, φιλία μας συνδέει με αυτόν τον άνδρα, δουλεύουμε μαζί» ξεκαθάρισε η πρεσβυτέρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρίκαλα: Μόλις 16 ετών η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή! – Την αναζητούσε η οικογένειά της

evosmos

Νέο κύμα ακρίβειας έως το τέλος Φεβρουαρίου με ανατιμήσεις σε 400 προϊόντα

evosmos

«Θα πάρουμε την Θεσσαλονίκη, την Κύπρο, τα Νησιά μέχρι το 2025… Αυτός θα είναι ο χάρτης μας» λέει τούρκους αναλυτής!

evosmos

Leave a Comment