ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Η καταδίωξη διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες από Συνοριοφύλακες (Βίντεο)

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό video από την καταδίωξη διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες στην περιοχή των Φερών από Συνοριοφύλακες, παρουσιάζει το Evros-news.gr.

Πρόκειται δυστυχώς για ένα περιστατικό που είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους ολόκληρου του νομού Έβρου και δείχνει άλλη μια φορά πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι οι λαθροδιακινητές, που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα. Κι επίσης, πόσο δύσκολο είναι το έργο των Συνοριοφυλάκων και γενικότερα των αστυνομικών, που τους καταδιώκουν σε εθνικό, επαρχιακό, αγροτικό οδικό δίκτυο και επίσης μέσα σε χωριά και πόλεις.

Στο ΒΙΝΤΕΟ μας αυτοκίνητο της Συνοριοφυλακής ξεκινάει την καταδίωξη του αυτοκινήτου SUV από το χωριό Αρδάνιο και ο διακινητής αντί να συνεχίσει την εθνική οδό προς Σουφλί ή να μπει στην Εγνατία, στρίβει ξαφνικά σε αγροτικό δρόμο και ακολουθεί την… παραεγνατία, έναν δρόμο δηλαδή που είναι παράλληλος του διεθνούς αυτοκινητόδρομου. Παίρνει κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη από το αντίθετο ρεύμα της παραεγνατίας να το διευκρινίσουμε.

Οι Συνοριοφύλακες έχουν ήδη ενημερώσει με τον ασύρματο το κέντρο για να ειδοποιήσει και άλλα αστυνομικά οχήματα, αφού πάντα υπήρχε κίνδυνος ο λαθροδιακινητής να μπει στην Εγνατία οδό. Αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει, του… φεύγουν κομμάτια που ξεκολλούν απ’ το αυτοκίνητο λόγω της ταχύτητας και του αγροτικού δρόμου, περνάει από γέφυρα κάτω απ’ την Εγνατία και παίρνει κατεύθυνση προς το χωριό Ιτέα. Εκεί οι Συνοριοφύλακες κόβουν ταχύτητα και τον παρακολουθούν από μακριά, προκειμένου να μην μπει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό και προκαλέσει κάποιο τροχαίο ατύχημα ή πολύ χειρότερα δυστύχημα, Έτσι βρίσκει την ευκαιρία, στρίβει ξαφνικά σε κάποιον χωματόδρομο και τον χάνουν προσωρινά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συλλαλητήριο μεταναστών στο Σύνταγμα: «Θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη» – Δείτε βίντεο

evosmos

Ένα πρωτοφανές γεγονός στα εκλογικά χρόνια ανέκυψε με την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στον Δήμο Σερρών

evosmos

Πώς βρέθηκε ξαφνικά νεκρός ο δικηγόρος που βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment