ΚΟΣΜΟΣ

«Έστησε» την κηδεία του για να «δώσει ένα μάθημα» στους συγγενείς του και εμφανίστηκε μπροστά τους με… ελικόπτερο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο «στήσιμο» της κηδείας του προκειμένου να «δώσει ένα μάθημα» στους συγγενείς του επειδή δεν αδιαφορούσαν για τον ίδιο, προχώρησε ο ένας 45χρονος από το Βέλγιο. Η «κηδεία» – φάρσα του Ντέιβιντ Μπέρτεν έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Λιέβη με τους συγγενείς που συγκεντρώθηκαν να βλέπουν ξαφνικά τον 45χρονο να εμφανίζεται μπροστά τους με… ελικόπτερο.

Στο κόλπο ώστε ο «θάνατός» του να γίνει πιο πιστευτός, συμμετείχαν τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του. Μάλιστα, η μία από τις κόρες του το… τερμάτισε καθώς ανέβασε στα social media της: «καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε», μεταδίδει η New York Post.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut


Πάντως, αρκετοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον Μπέρτεν για «κακό αστείο». Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος «έστησε» την κηδεία του γιατί «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι’ αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις» ανέφερε ο 45χρονος για το «σόου» που έστησε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σπουδαία ανακάλυψη: Επιστήμονες εντόπισαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο γαλαξίες – Δείτε τον χάρτη

evosmos

Νέα στοιχεία για τα μυστηριώδη σήματα από το βαθύ διάστημα – Τι ανακάλυψαν επιστήμονες της NASA

evosmos

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο νησί του κόσμου: Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να το επισκεφθεί και φιλοξενεί 4.000 θανατηφόρα φίδια! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment