ΕΛΛΑΔΑ

«Όταν με έβριζε η Καινούργιου εγώ τάιζα την τρανσ κοπέλα και άλλες 5»- Ξεσπά ο Ιερέας π. Παύλος από Καλλιθέα

Χείμαρρος ο Ιερέας π Παύλος Μπαραμπούτης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας που κατηγορείται από την τρανσ γυναίκα Ιωάννα για ρατσιστική επίθεση.

Τι είπε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και στον Ανδρέα Καραγιάννη:

΄΄Είμαι 76χρονών, έκανα μια θεολογική συζήτηση με την κοπέλα που με κατηγορεί για τα θέματα του γάμου μέσα στην Εκκλησία εξηγώντας τις πάγιες θέσεις που απορρέουν από τους Ιερούς Κανόνες. Παράνομα με βιντεοσκοπούσε και έκοψε με μοντάζ μέρος του βίντεο που μιλούσα θεολογικά παρουσιάζοντάς το ότι έβριζα.

Ο άνθρωπος αυτός έφαγε πρόστιμο από το Δήμο για τα σκυλιά της και ήρθε στο συσσίτιο χωρίς να έχει ανάγκη για να πάρει ένα χαρτί ότι είναι άπορη, να το πάει στο Δήμο και να της σβήσουν τα 6 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Έχουμε 3 μαγείρισσες εδώ, μέχρι και σήμερα της δίνουμε φαγητό και σε αυτήν αλλά και σε άλλες 5 τρανσ κοπέλες της περιοχής χωρίς να κάνουμε καμία διάκριση.

Όταν με έβριζε η Καινούργιου στην εκπομπή στον ALPHA εγώ τάιζα την τρανσ κοπέλα και άλλες 5. Δεν θα κινηθώ ακόμη νομικά, περιμένω να ζητηθούν συγνώμες και να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Ο ίδιος ο νομικός και εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ζήτησε συγνώμη στον ΑΞΙΟ Ιερέα του Αγίου Νικολάου και του πρότεινε να τον εκπροσωπήσει νομικά έναντι στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από την τρανσ γυναίκα για τα περί ρατσιστικής επίθεσης εναντίον της στο Ιερό του Ναού.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος έχει καταθέσει για αυτήν την υπόθεση, σήμερα απέκτησε την πλήρη εικόνα και αποκαθιστά την αλήθεια όπως αυτή του παρουσίασε με στοιχεία ο Πατέρας Παύλος.

1) Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιερέας αλλά και μάρτυρες, το συμβάν ξεκίνησε όταν η τρανσ γυναίκα εισήλθε στο γραφείο (ιδιωτικός χώρος) του Ιερέα πατέρα Παύλου και άρχισαν συζήτηση θεολογικής φύσως στην οποία ο πατέρας Παύλος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι η Εκκλησία δεν επιτρέπει το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλλου.

Ο πατέρας Παύλος δεν είναι θεολόγος για να μιλήσει επιστημονικά, ως Ιερέας έφερε παράδειγμα τα τεχνητά σημεία του σώματος μιας γυναίκας (στήθος κλπ) στα πλαίσια της θεολογικής κουβέντας για τον γάμο ατόμων ιδίου φύλλου στην Εκκλησία και ΟΧΙ για να προφασιστεί ότι γι αυτό το λόγο δεν θα της δώσει φαγητό.

Εκείνη ήλθε μέσα με το σύντροφό της, παράνομα τράβηξαν υλικό το οποίο εν συνεχεία επεξεργάστηκαν (μοντάζ) και στοχοποίησαν τον Ιερέα.

 

 

2) Η τρανσ γυναίκα ακόμη και σήμερα έρχεται και παίρνει φαγητό από το συσσίτιο του Ιερέα τον οποίο έχει καταγγείλει! Δηλαδή ο Πατέρας Παύλος αναφέρει πως και μετά το συμβάν , μετά την καταγγελία, έως και σήμερα συνέχεια της δίνουμε φαγητό χωρίς ποτέ να αρνηθούμε το οποίο όπως μας λένε μαρτυρίες δίνει στα 5 σκυλιά που έχει και φροντίζει.

3) ΄΄Έπαθα 2 αποκολλήσεις αμφιβληστροειδούς΄΄ μετά τις άδικες καταγγελίες, είναι ψέμματα, κάνουμε πολύ σημαντικό έργο στο Ναό , μας έχουν δώσει επαίνους και ο Μακαριστός Χιστόδουλος και ο Ιερώνυμος και φορείς του Δήμου και της Πολιτείας.

ΠΗΓΗ: ekklisiaonline.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Μαρία, εγώ είμαι gay…”: Η άγνωστη ιστορία του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν δολοφονηθεί!

evosmos

Τρίκαλα: Θρήνος για την 15χρονη που έφυγε από καρδιακή ανακοπή – «Της κάναμε ΚΑΡΠΑ, της βάλαμε βηματοδότη»…

evosmos

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Το σπίτι φυλακή για την 22χρονη και το παιδί της στον Βόλο – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

evosmos

Leave a Comment