ΕΛΛΑΔΑ

Όταν ο Αριστoτέλης Ωνάσης αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να έχει βοηθούς και υπηρετικό προσωπικό στο σπίτι του

Το σπάνιο στιγμιότυπο συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στον ξένο τύπο.

Το όνομα του Αριστοτέλη Ωνάση έγινε συνώνυμο του πλούτου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μπορεί να θεωρείται ένας από τους διασημότερους «κροίσους» του 20ου αιώνα, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να έχει βοηθούς και υπηρετικό προσωπικό στο σπίτι του, ενώ αντίθετα ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του.
Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ξένο τύπο, ο λόγος δεν ήταν χρηματικός αλλά επειδή δεν αισθανόταν ωραία να γνώριζε ότι κάποιος άνθρωπος περιμένει για τις υπηρεσίες του.

«Δεν θέλω να έχω ανθρώπους γύρω μου. Δεν είναι το θέμα της πληρωμής τους. Δεν αντέχω στην ιδέα ότι ένας άνθρωπος κάθεται και όλη την ημέρα περιμένει μήπως τον χρειαστώ εγώ», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

«Καταλαβαίνω βέβαια ότι είναι λογικό γι’ αυτό πολλοί έχουν βοηθούς και υπηρέτες. Ακόμα κι ένας σοφέρ… Να κάθεται 10ώρες ένας άνθρωπος μέσα σε ένα κουτί με με ρόδες και να περιμένει τι θέλεις να πεις, αν θέλεις να πεις κάτι. Κάποιες φορές ξεχνάμε και να τους πούμε να πάνε να φάνε… Δεν μ’ αρέσει η ιδέα και γι’ αυτό προσπαθώ να τα κάνω όλα μόνος μου» είχε εξομολογηθεί.

Η συνέντευξη αυτή του ευεργέτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του tik tok.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ – «ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ»

evosmos

Σοκαρισμένη η Ελένη Χατζίδου από τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου: “Σε ευχαριστώ” έγραψε στο “αντίο” της (Εικόνα)

evosmos

Έρχεται «σκανάρισμα» τραπεζικών λογαριασμών σε βάθος δεκαετίας – Ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία

evosmos

Leave a Comment