ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – 80ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ… ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ένας άνδρας περίπου 40 ετών έχασε τη ζωή του όταν ένας 80χρονος συγχωριανός του άνοιξε πυρ εναντίον του με κυνηγετική καραμπίνα, πιθανότατα λόγω κτηματικών διαφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PATRISNEWS, θύμα και δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διάφορες, γεγονός που όπως φαίνεται όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 40χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ στην περιοχή αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Μαρτυρίες αναφέρουν πως το θύμα, είχε μεταβεί σε κτήμα ιδιοκτησίας του δράστη, για να του εκφράσει κάποια παράπονα. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε καβγά, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολεί τον 40χρονο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγία Τριάδα (πρώην Μπουκοβίνα ή και Μποκοβίνα) Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανατριχιαστική κατάθεση από τον συζυγοκτόνο της Καβάλας: «Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια…»

evosmos

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 15χρονου

evosmos

Μόνο στην Ελλάδα! “Συγγνώμη κάναμε λάθος” και… άκυρη η κλήρωση του κυπέλλου

evosmos

Leave a Comment